We boffen.....

We boffen..

Dat wij zijn gekozen uit zo veel koren, als dé artiesten voor Bigband Meets Choir. Het gaat steeds meer op een cadeautje lijken! We kregen het hele pakket inclusief sprankelende vocal coach als kleurrijke strik om dat pakket, gewoon aangeboden!
Over de arrangementen hebben we ook al niet na hoeven denken, en alles rondom de PR is tot stand gekomen in samenwerking met de organisatie! De oefenmomenten met de Bigband zijn telkens weer een feestje.
Nog nét voordat we ons gaan richten op 25 jaar Popkoor 0183  “ Waar blijft de tijd…” pikken we dit project toch mooi nog even mee.

Maandag stond niet Sabine, maar een andere muzikale spring in het veld voor het koor, om de laatste puntjes op de i te zetten voor het optreden van 10 juni. Vocal coach/ zangeres Natasja den Toom uit Zevenhuizen, ik heb haar even gegoogeld! Gaat zingend door het leven. Indrukwekkend, sprankelend, positief, expressief muzikaal en een klein beetje druk.. maar wát een leuk mens en wat was het een inspirerende avond. Met minimale inspanning haalde Natasja het maximale uit het koor.
Nu moet gezegd worden dat Sabine ons al behoorlijk goed op de rit heeft gezet, maar ook dat dirigeren serieuze business is!
Iets van, alle ballen hoog houden, weten waar je mee bezig bent, op de juiste manier de juiste noot inzetten, samen werken, alle muziek inzingen.. én vriendelijk blijven. Oké daar heeft ze wel voor geleerd, maar je moet het nog wel over zien te brengen op een leuke manier, en dat doet ze uitstekend!
Naast het dirigeren geeft Sabine het koor ongemerkt allerlei tips en tricks om het beste uit je stem te halen.
En dan gaan we ook nog es voor het eerst bij Popkoor 0183 optreden met een individuele microfoon in de hand. Best even wennen en vasthouden bleek ook nog een techniek op zich te zijn! Het was vermakelijk om te zien hoe iedereen zijn best deed, om in zijn meegenomen waterflesje, deo of eigen gemaakte microfoon te zingen!

Het was weer een leuke leerzame repetitie in aanloop naar het concert, waarvan we toch wel kunnen concluderen dat de kwaliteit toeneemt en het vertrouwen groeit… we boffen maar met zo’n kans!

Zingen is leuk, ook als er af en toe iemand anders voor het koor staat🎶🎵🎶🎵