Wát een jaar....

Terugkijkend op het afgelopen jaar, kun je de conclusie wel trekken.... er is hard gewerkt bij Popkoor 0183!
Na het grote concert “Made in Holland” waren er maar 3 maanden over, om het kerstrepertoire onder de knie te krijgen voor “O Happy Day“. Het onvergetelijke kerstconcert wat we samen met Bigband Gorcum en de Zangwerkplaats hebben gegeven. De kerk was afgeladen vol, ons enthousiasme was groot, de reacties lovend!
In februari zijn we gestart met het unieke project “Bigband meets Choir”.
Zoiets hadden we nog niet eerder gedaan. De uiteenlopende genres werden in eerste instantie niet door iedereen omarmd, maar gedurende het proces steeds meer gewaardeerd! Gezamenlijke repetities werden zo positief ervaren, omdat het resultaat er telkens ook echt mocht zijn!
De rehears app is een uitkomst, wat het instuderen een stukje aangenamer maakt, en vooral als het zoveel is!
Popkoor 0183 heeft zich van haar beste kant laten zien tijdens het concert in Sliedrecht. En na een aantal weken in de dop van een waterfles te hebben gezongen, maakte dat we het voor het eggie mét microfoon deden als echte artiesten, en wat was dat leuk, maar vooral ook, wat klonk het mooi!
Alle commissies hebben zich enorm ingezet. Achter successen zitten veel betrokken leden die er naast het bestuur en de dirigent voor zorgen dat ons koor zich qua zangprestaties en uitstraling boven het maaiveld uit doen steken.
Aan onze dansskills moet nog wel een beetje gewerkt worden, maar ook dat komt goed! Deze ervaring hebben we voorlopig in de pocket, dat neemt niemand ons meer af.
Lekker bezig Popkoor0183!

En dan gaan we na de vakantie, uitkijken naar het concert van 2025, ons 25-jarig jubileum concert. Voordat we zover zijn hebben we nog een paar hindernissen te nemen, wat neuzen dezelfde kant op zien te krijgen, wat ideeën te lanceren en wat beslissingen te nemen. En dat is goed, want daar waar gehakt wordt vallen spaanders. Maar als er uiteindelijk sprake is van verbinding, afstemming en samenwerking, met als doel een mooi concert in 2025, dan gebeuren er mooie dingen...dat geeft de betrokkenheid van ons huidige popkoor weer.
MAAR....
We gaan eerst nog gezellig afsluiten bij de molen, op koorweekeind, en naar Haarlem.. met zo’n actieve optreed-commissie weet je maar nooit wat er weer op ons muzikale popkoor pad komt... we laten ons graag verrassen!

Fijne vakantie, fijne zomer🎶🎵🎶🎵🎶