Taart en champagne tijdens de ledenvergadering

Afgelopen maandag tijdens de ledenvergadering van Popkoor0183 werd er taart gegeten en champagne gedronken! Dit ter gelegenheid van het 12,5 jarig lidmaatschap van één van de leden, Mirjam van der Ham, maar ook om het 20ste verjaardagsfeest van Popkoor0183 te vieren.


Het begon in februari 2000 toen Michel Valk een oproep plaatste in de regionale krant van Gorinchem. Maar liefst 120 mannen en vrouwen waren geïnteresseerd en Popkoor0183 was een feit. Vandaag is dat precies 20 jaar geleden.
Inmiddels is het grote koor van toen gereduceerd tot een iets kleiner koor met ambitie en kwaliteit. Na een groots optreden (True Colors) in de Nieuwe Doelen in Gorinchem heeft Michel de Valk in 2018 de overstap gemaakt naar een Tilburgs mannenkoor. Het (dirigeer)stokje werd overgenomen door Susanne van Althuis.

Nu repeteren ongeveer veertig vrouwen en mannen elke maandagavond in de Luisterpost 5-stemmige poparrangementen, gearrangeerd door de enthousiaste Susanne van Althuis.
In 2021 staat er weer een groot jubileumconcert op de agenda!
De regie voor deze voorstelling zal in handen zijn van Marlous Luiten. De Boezem Boys zullen daar onder de bezielende leiding van Marlous ook een aandeel in gaan krijgen.


Natuurlijk kun je je aansluiten bij het koor om te zingen en uiteindelijk volgend jaar met ons een prachtige muzikale show neer te zetten.
Voel je welkom in de Luisterpost op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Popkoor0183, nog altijd in beweging...