Fulco's vocaal festival

Daar sta je dan in je gekleurde pak klaar voor een optreden in het gezellige IJsselstein… nog even in het zonnetje wachten op het koor, wat voor ons zijn best aan het doen is… en net als de laatste noot gezongen is valt er toch een bak water uit de lucht… het publiek zoekt schuil onder een enorme boom en wij rennen snel het podium op!
Alles staat droog behalve de billen van onze dirigent… Het optreden gaat eigenlijk niet slecht, dat vindt het publiek links van ons ook. De twee “diehards” die bijna compleet verzopen voor ons staan te luisteren, kiezen bij de laatste nummers toch ook eieren voor hun geld… dus slechts een handje vol mensen blijven onder moeders paraplu luisteren naar onze inspanningen! Terwijl links de groep fraai verklede zangers ondertussen hopen op meer zonnestralen!

Wat was het toch weer goed geregeld daar in IJsselstein.. aan het weer kan geen enkele organisatie iets veranderen, daar moeten we het mee doen!
Gelukkig is er goede koffie en taart ontdekt! Sommige koorleden waren nat tot op het bot.. ik denk dat we volgende keer minder nummers over regen moeten zingen.

 

Het gaat snel zo’n dag, want het optreden op het podium op het theaterplein was in alles positiever, het weer was omgeslagen naar zonnig, er waren een paar honderd mensen in plaats van die twee verzopen “diehards” bij het eerste optreden. En het podium was gaaf!!
Het ging goed, want meer publiek geeft spirit merk je!

We hebben geluk dat juist Popkoor 0183 ingedeeld was op het theaterplein.. na ons kwam Rocket (voorheen Pocket Rocket uit Drunen) een stel stoere wijven die een party geluid produceerde, waar wij qua attitude wel een voorbeeld aan mogen nemen.
Ik denk dat Mary-Ann dit bedoelt als we stoer moeten zingen en bewegen!
Het was een geweldig optreden om naar te kijken!

Op die bui na was het weer een super leuke dag ….volgend jaar weer?


Zingen is leuk en vooral als je een beetje kunt vergelijken en als het zonnetje schijnt 🎶🎵🎶